sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Pekoni-Kananmuna Toast

Varsinkin viikonloppuisin kun on kiireettömiä aamuja on mukava panostaa aamupalaan. 

2 siivua Reilu Vehnä Paahtoleipää
1 Kananmuna
3 siivua Atrian Pekonia
1 siivu Cheddaria
1 siivu Kinkkua
Voita tai Levitettä
Dijon Sinappia

Paista pekonisiivut rapeaksi. Laita kananmuna kattilaan kylmään veteen hellalle. Kun vesi alkaa kiehumaan niin laita kello käyntiin. N. 5min kohdalla keltuainen on jo täysin hyytynyt. Leikkaa kananmuna munaleikkurilla tai puukolla siivuiksi.
Voit myös paahtaa leivät ensin tai laittaa valmiin leivän uuniin grillivastuksen alle rapeutumaan.
Voitele toinen paahtoleivän siivu levitteellä. Laita seuraavaksi kinkku, pekoni, juusto ja kananmuna. Levitä toiselle leipäsiivulle sinappi ja laita kanneksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti