torstai 7. toukokuuta 2015

Kanakorma

Intialaisen ruuan valmistaminen ei välttämättä ole mitään monimutkaista rakettitiedettä. Resepti on alunperin julkaistu vuonna 2007 Pastanjauhantaa ruokablogissa.
Tämä on oikeastaan aika helppo arkiruoka. Kanakorman voi nimittäin valmistaa etukäteen jääkaappiin odottamaan uuniin laittoa. Maku vain paranee jos antaa muutaman tunnin broiskun fileiden marinoitua kastikkeessa. Ota vuoka puoli tuntia ennen huoneenlämpöön.
Uunituore naanleipä täydentää aterian.


Kanakorma

1 Sipuli
1 prk/400g Valion Turkkilaista Jogurttia
2dl Kermaa
25g Voita
1 tl Suolaa
1 tl Kurkumaa
2 tl Chilirouhetta
3 Valkosipulin kynttä
n. 1 dl Manteleita (alkuperäisessä 3 rkl Mantelirouhetta)

n. 600g Broilerin filettä

Puuroriisiä

Hienonna sipuli ja kuullota muutama minuutti öljyssä pannulla. Laita sipuli muiden ainesten kanssa tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi.
Pilko broilerin fileet muutamaan osaan ja laita uunivuokaan. Kaada kastike päälle.
Kypsennä 200°c uunissa 20-30min.
Tarjoile naanleivän ja riisin kera










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti